Onze professionals.

Als wij ergens onze tanden in zetten laten we niet meer los

Ons team dat graag voor u klaar staat!

Marco Kuiper

Founder

Out of the box conceptdenker, tegendraads, eigenwijs, to the point en allergisch voor de 9 tot 17 mentaliteit. Als ik eenmaal het juiste gevoel ergens bij heb dan ga ik er voor 200% voor.

Sandra Kaandorp

PROJECTLEIDER/CONTENTSPECIALIST

Creatief, enthousiast, vlot en lekker direct. Ik ben dol op communiceren  en ik verbind graag mensen aan elkaar. Als er een klik is en een samenwerking loopt soepel, dan word ik daar heel blij van. 

Bart Leegwater

Web developer

Twee woorden: creatie en techniek, die omschrijven mij het beste. Mij verdiepen in het product van de klant en snel, maar goed werk leveren dat is waar ik voor sta. Next Level samenwerken met de klant, zo bouw je iets waar ik en de klant enthousiast van worden! 

Dylan Bruin

Grafisch vormgever

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Gewoon hard werken, geen gezeik. Aandacht besteden aan de allerkleinste details en een uiterst persoonlijke en handson manier van samenwerken. Dit resulteert in de mooiste designs waar zowel ik als de klant blij van worden.

 

Nils Buurman

Marketing specialist

Het behalen van tastbare resultaten is wat mij drijft. Linksom of rechtsom is mij om het even, en ik heb altijd een plan B of C klaarliggen. Geef mij een stukje vertrouwen en ik ga graag voor je aan de slag! 

Courtney Mettes

vormgeving & sign

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik reclame uitingen kan ontwerpen, produceren en monteren. Het is de kunst de visie van de klant te vertalen naar een fraai ontwerp. Niets is mij daarbij te gek en alles mag en kan.

Linda

Events

Ruim 15 jaar ervaring in het organiseren en ontwikkelen van zowel publieksbeurzen als business to business events. Een expert in het vertalen van concepten naar succesvolle evenementen waarin een hoge klanttevredenheid mijn speerpunt is.

Gertjan Roos

Events

Gertjan: Meer dan 20 jaar ervaring in de event industrie. Sterk in het ontwikkelen van concepten. M’n hart gaat sneller slaan bij complexe operationele en strategische uitdagingen.

STRATEGIE & CONCEPT

GRAFISCH ONTWERP

WEB DESIGN

STRATEGIE & CONCEPT

WEBDEVELOPMENT

MARKETING

SEO

SOCIAL MEDIA

COPYWRITING

DRUKWERK

FOTOGRAFIE

FILM

EVENTS

STRATEGIE & CONCEPT

GRAFISCH ONTWERP

WEB DESIGN

WEBDEVELOPMENT

MARKETING

SEO

SOCIAL MEDIA

COPYWRITING

DRUKWERK

FOTOGRAFIE

FILM

EVENTS

× Hoe kan ik je helpen?