Marco kuiper

Marco Kuiper.

In 2001 bedacht en organiseerde ik het eerste Indian Summer Festival. Het groeide uit tot een mega succes. Op het hoogtepunt besloot ik het te verkopen. Na de verkoop ben ik actief gebleven in de evenementenbranche. Ik werd mede-bedenker van de Obstacle Run Heerhugowaard, organiseerde bedrijfsfeesten en publieke evenementen. Ik vind het vooral leuk om vernieuwende concepten in de markt te zetten, maar eigenlijk zie ik overal altijd wel business in.

Een totaal ander concept wat ik heb bedacht is CityBakeryTaart. Een online bakkerij waarmee we inmiddels zeer goede zaken doen in Noord-Holland en dit willen uitrollen naar heel Nederland. Hiermee heb ik vooral veel (online) marketing ervaring opgedaan.

Ik spar graag met andere ondernemers en ontdekte dat er online heel veel kansen liggen. Veel ondernemers zijn ontevreden met de partijen waarmee ze samenwerken. Ze moeten vaak lang wachten voor iets gedaan wordt, bureaus zijn peperduur, slecht bereikbaar en het resultaat valt vaak tegen.

Ik dacht: dat moet anders kunnen. Ik heb de afgelopen jaren een team van enthousiastelingen bij elkaar gebracht die net als ik gedreven zijn, passie hebben voor het vak en bovenal geen 9 tot 17 mentaliteit hebben, want dat werkt gewoon niet.

Het werd tijd om Maverick Events om te bouwen naar een groter geheel. Met Maverick Marketing & Events wil ik ondernemers een totaalconcept aanbieden op het gebied van marketing en events. Juist in deze onzekere corona tijd wil ik bedrijven wakker schudden. Blijf niet in angst afwachten, maar laten we samen eens kritisch naar jouw bedrijf kijken. Belangrijk punt is dat ik denk vanuit de ondernemer. Met een aantal gerichte gesprekken kan ik een resultaatgericht plan op maat maken. Niet oeverloos ouwehoeren, maar concreet, to the point en ook nog eens betaalbaar. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met mijn team van bevlogen Mavericks.

 

Neem direct Contact op.

× Hoe kan ik je helpen?