Portfolio

Home / Portfolio

Overzicht portfolio

Uitgelichte evenementen

Tevreden klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Vorig jaar mocht ik en mijn team voor het eerst samenwerken met Marco! Hij heeft in een korte tijd een fantastisch festival aan het water (op een toffe plek in Nederland) weten te realiseren voor onze klant. Het was een uitdagende tijd, net na corona, iedereen wilde weer, spullen moesten dan ook uit het hele land komen. Maar Marco wist het met zijn team te realiseren. Marco zei dan ook vaak: ‘we moeten gewoon ff rammen en doorpakken’. Marco, het was een groot succes!
Karen van den Berg
GSE The Agency
Binnen enkele maanden groeide het café uit tot het populairste jeugd café van Langedijk, dankzij Marco's muziek en feestelijke sfeer. Zijn talent en enthousiasme zorgden ervoor dat hij op veel feesten en partijen in de regio werd gevraagd. Uiteindelijk creëerde hij het succesvolle Indian Summer Festival, dat uitgroeide tot een jaarlijks terugkerend evenement. Marco's doorzettingsvermogen en organisatorisch talent maakten dit festival tot een groot succes.
Jan Kramer
SMP Sportscare showroom
Met Marco Kuiper hebben we heel erg prettig samengewerkt, onder andere met de Oktoberfesten in Alkmaar. En uiteraard hebben we bij zijn festivals altijd gecaterd, wat zeer succesvol is gebleken. Marco is professioneel, super direct en komt zijn afspraken na.
Maayk de Poorter
Number One Catering

Prijsvoorstel aanvragen